Mamma Mia

Komiža jäi taakse kun puoliltapäivin irroitettiin köydet ja nostettiin laakonki kannelle. Komižan laituri oli kyllä haasteellinen kulkea lankkua pitkin laiturin korkeuden takia – itse asiassa pelottava. En pystynyt edes katsomaan kun omat miehistön jäsenet tai naapuriveneiden porukat kulkivat niillä.

Miehet olivat tyytyväisiä sotahistorialliseen privaattiretkeensä – opas Dražen saa 10 pistettä! Sotahistorian lisäksi opas oli maininnut saaren luonnosta kerättävistä yrteistä mm. fenkolia, minttua, tinjamia. Saarelle on myös istutettu ”Herb-puita” jotka suojaavat kaupunkia metsäpaloilta – palamattomia puita joita käytetään myös ruoanlaitossa🤔. Meiltä naisilta jäi retki tekemättä, tänään retkiä siniseen luolaan ei tehty… seuraavan kerran sitten. Olisi kannattanut ottaa retkien aikatauluista enemmän selvää, eilen niille olisi päässyt heti aamulla – me rantauduttiin vasta iltapäivällä.

Matka alkoi tuttuun tapaan koneella, merelle päästyä pääkokkimme Petri hoiti jälleen kerran nälän pois😋. Taidanpa koota Petrin reseptejä, teokselle on jo nimet valmiina – James Cook-Johan tuli soppa.  Onnistuin ensimmäisen kerran valokuvaamaan veneellä tehtyjä makoisia lounaita – tähän menessä ruoat ovat hävinneet lautasille ja parempiin suihin ennenkuin olen ehtinyt ottaa kameraa esille.

Selvisi myös syy miksi Colin Firth, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård ovat Visillä  – parhaillaan kuvataan elokuvaa Mamma Mia 2.

Hetkinen… onkohan sinisessä luolassa rakkauskohtauksen kuvaukset meneillään….

Tämänhetkinen sijainti – Hvar… huomenna lisää….

Yksi kommentti artikkeliin ”Mamma Mia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *